21.11.2019  |  Business  |  Branchenyt

Brødre modtager årets erhvervspris

Torsdag den 14. november uddelte Vordingborg Erhvervsforening, i samarbejde med Lollands Bank, Møns Bank, Vordingborg Erhverv A/S og Vordingborg Kommune, årets erhvervspriser.

Brix Design blev vinder af årets erhvervspris og de tre brødre Christian, Joachim og Daniel Brix-Hansen, deltog i prisfesten, der fandt sted på Hotel Frederiksminde i Præstø. Det skriver www.sn.dk.

I forbindelse med overrækkelsen sagde Peter A. Thøgersen, erhvervschef i Lollands Bank og medlem af dommerkomitéen:

”Det er en kernesund og veldrevet virksomhed, der laver verdens bedste låg-åbner. Flere af produkterne har vundet internationale designpriser, og låg-åbneren JarKey er i flere år også blevet solgt på museer - blandt andet på MOMA - Museum of Modern Art i New York og på det danske Louisiana.” og han sluttede sin tale af med et rim på engelsk: ”Do you have Problems & Troubles in Kitchen or others, then just call the Brix-brothers”.

Prisen blev overrakt af borgmester Mikael Smed og det var en meget glad og overvældet Christian Brix-Hansen, der modtog prisen, som han selv var med til at stifte for ca. ni år siden.

”Tusind tak til vores medarbejdere. Jeg ville ønske, vi havde taget dem med os her til aften. Det er gode, stabile og loyale medarbejdere”, forklarede Christian Brix-Hansen og tilføjede, at selvom man tæller deres nye elev med, så har firmaet en gennemsnitlig anciennitet på hele 12 år.

Udover æren består prisen af en check på kr. 50.000,-.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere