25.06.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Brændt fast i bevidstheden

Et pejsesæt har først og fremmest en funktionel opgave at løse, men hvorfor ikke også en dekorativ? Et spørgsmål, som den tyske tegnestue kaschkasch har forsøgt besvaret ved at designe et sæt med indbygget magnet, så det altid hænger smukt og lige. Derfor lancerer blomus nu dette sæt.
 
Formgivningen af pejsesættet Ashi, som det er blevet døbt, er hentet fra strandens dunhamrer, der svajer i vinden med deres lette løv og bløde frøstande.

En af naturens mange vilde planter, som kaschkasch har fortolket ved at kombinere sort stål med håndtag i sort og brunbejdset træ. 
 
Pejsesættet hænger på en forenklet, minimalistisk piedestal, så Ashi ikke bliver stationær. Sættets overlægger, hvor redskaberne hænger, er udstyret med en magnetisk skinne, der rummer alle de elementer, der skal til for både at kunne optænde, holde ilden ved lige og rengøre pejsen.

For at undgå alt for mange materialer har kaschkasch også designet en tilhørende brændekurv i samme kombination af stål og eg.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere