17.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

BOYHOOD x Mumi

BOYHOOD lancerer et nyt samarbejde med det globale Mumi-brand. Samarbejdet betyder, at Boyhood skal producere de kendte og elskede Mumi-figurer i Boyhoods træ-univers. 

Boyhood vækker dine barndoms-minder og -helte til live med unikke og ikoniske træfigurer, og derfor er samarbejdet med Mumi et perfekt match. 

Til efteråret lancerer Boyhood dermed en ny kollektion af ikoniske samleobjekter fra den ikoniske Mumi-univers. Mumi-kollektionen kommer til at bestå af nogle af de mest elskede figurer fra Mumi-universet som Tove Jansson skabte tilbage i 1945. 

I første omgang præsenteres selve hjertet i Mumi-universet, Mumi-trolden. Mumi-trolden får med tiden selskab af familie og venner, når der pustes nyt liv i de verdenskendte karakterer i form af moderne træfigurer.

Alle figurerne bliver til i tæt samarbejde med Moomin Character Oy Ltd.

”Det er en kæmpe ære, at få muligheden for at bringe Mumi-karaktererne til live i vores moderne træ-design, og jeg vil efterstræbe, at bringe hver karakters elskelige personlighed frem”, siger Jakob Burgsø. Mumi-trolden laves i to forskellige størrelser i massivt egetræ.

www.boyhood.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere