30.03.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Bouclé i boligen

Nu opdaterer Kasthall nogle af sine mest fremtrædende bouclé-tæpper og tilføjer nye farver og funktioner til designet. To vævede tæpper, Esther og Terrazzo, og et tuftet tæppe, Lav, fås nu i ikke færre end 18 nye farvemuligheder. Ud over disse farvetilføjelser får det håndtuftede tæppe Madison en designfornyelse med lanceringen af Madison Grace. De to vævede tæpper er lavet med bouclé-garn og de tuftede har en bouclé-overflade.

 "Vores bouclé-design har været et væsentligt fokus hos Kasthall Design Studio de seneste år. Opdateringen af nogle af vores mest elegante tæpper er en del af processen med at bevare Kasthall-arven og sikre, at vores design forbliver på forkant", pointerer Lena Jiseborn, leder af Kasthall Design Studio.

 Kasthalls ikoniske bouclé-garn blev skabt, da man vævede et tæppe, der kunne genskabe teksturen i den klassiske Chanel-dragt, som Jackie Kennedy bar i 1950'erne og 1960'erne. Garnet blev færdiggjort i 1999 af den daværende ledende designer Gunilla Lagerhem Ullberg og Kasthalls tekstilingeniører.

 Trenden har siden spredt sig ud over både modebranchen og interiørbranchen. I dag er bouclé noget af det mest brugte i moderne boligindretning.

www.kasthall.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere