01.05.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bossen af blendere

Sage The Boss er en blender udover det sædvanlige, der kan tilberede alt lige fra krydderiblandinger, frosne desserter, nøddesmør og grønne smoothies til mandelmælk og varme supper helt fra bunden.

The Boss er udviklet af den Michelin-belønnede kendiskok Heston Blumenthal, der aldrig går på kompromis med hverken design eller kvalitet. Sage The Boss er verdens første blender med et dedikeret Green Smoothie program, specielt udviklet til smoothies med meget grønt. De unikke ProKinetix-knive (6 stk) pulveriserer alt og har en tiltrækningskraft, som sørger for at ingredienserne bliver skubbet op for derefter at blive trukket ned mod knivene igen.

Blenderen har i alt 5 forskellige, forudindstillede opskrifter: ’Pulse Ice Crush’, ’Smoothie’, ’Green Smoothie’, ’Frozen Dessert’ og ’Soup’. Blenderkanden er lavet af BPA-fri polycarbonat, der er kendt for sin ekstremt gode slagstyrke både i kulde og ved høje temperaturer.

www.witt.zone/sage/   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere