22.11.2018  |  Dining  |  Table top

Bordet er dækket...

...Med nyheder fra Eva Solo og fra Legio Nova. Heriblandt en ny Legio Nova vase med de karakteristiske riller. Derudover byder efteråret på en ny lysestage og praktiske skåle.

Vasen kan bruges til buketter, men også enkelte blomster eller grene. Den måler H:21,5cm x Ø:16,5cm og der ydes 10 års porcelænsgaranti.

Lysestagen er høj, men står sikkert på bordet på grund af den brede bund. Stagen har de karakteristiske Legio riller og supplerer dermed resten af stelserien. Den måler H:16cm x B:6cm og der ydes 10 års porcelænsgaranti.

De nye skåle i 3 forskellige størrelser (0,5 L, 1,8 L, 3,2 L) passer med Eva Trios grydelåg, så de kan bruges til opbevaring af rester. Skålene tåler både ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask.


www.evasolo.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere