01.02.2023  |  Furniture  |  Trends

Bord med stil

I mindre boliger, hvor pladsen er trang, kan det være nødvendigt at gå på kompromis med den traditionelle spiseplads, der gerne skal rumme så mange sultne gæster som muligt. Derfor har Eva Solo, i samarbejde med designer Thomas Pedersen, skabt et smalt og fleksibelt spisebord, der er navngivet Taffel.

Taffel har alle de funktioner, vi forventer af et spisebord. Og mere til. Det smalle bord fås i tre størrelser, men har en fast bredde på 90 centimeter, der adskiller sig fra mange andre spiseborde. Bordet fylder derfor ikke meget, men det betyder ikke, at du skal undvære siddepladserne. Der er nemlig integreret tillægsplader i bordet, som nemt kan trækkes ud, så du kan få plads til flere gæster.

 Bordbenene i pulverlakeret stål og bordpladen i finér og linoleum giver de lette og stringente linjer, som smukt passer ind i en skandinavisk og moderne indretning.  Bordet fås i fire farver: Nero (sort), Ash (lysegrå), Pebble (sand) og Conifer (mørkegrøn).

 www.evasolo.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere