12.02.2019  |  Furniture  |  Belysning

Bonne lumière

Ny lampeserie fra Tivoli by Normann Copenhagen.

Bon-lamperne er lavet i støbt, snoet zinklegering med flotte messingbelægningsdetaljer, der giver serien et legende, men alligevel eksklusivt udseende.

Lampernes form er delvis inspireret af spiralsøjler inde i Tivoli Haven, og dels af de smukke snoede mønstre, der opstår ved bolsjefremstilling – deraf navnet Bon.

Bon serien består af to lamper (Ø:9 x H:9 cm, Ø:9 x H:17 cm) og en bordlampe (Ø: 9 x H: 17 cm ) - hver kommer i et valg af 3 farver; metalgrå, havegrøn og sort.

www.normann-copenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere