26.04.2021  |  Kitchen  |  Outdoor

Bon appetit

Morsø har siden 1853 været garant for opvarmning først af boliger og siden af mad. Derfor kan Morsø nu byde velkommen til nye redskaber som en røgboks, rist og pande i støbejern og en firedivider.

Røget laks, røget aubergine og røget ost. Der er nærmest ikke grænser for, hvilke madvarer man kan ryge, og med BBQ Smoker Box gør Morsø det til en endnu større fornøjelse at lave mad med smag, duft og lang holdbarhed. 

BBQ Smoker Box er formet som en perforeret skål – let i vægt og beskeden i størrelse for ikke at optage unødvendig plads fra råvarerne. Morsø Smoker Box placeres i grillens midte, fyldes med røgpiller, antændes og en rygning på cirka en time fanger an.

Både Tuscan Grill og Tuscan Plancha er fremstillet i emaljeret støbejern og er en videreudvikling af den gængse rist og stegepande. For at kunne centrere dem over ilden er de forsynet med tre ben og en kant, så maden forbliver på pladen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere