23.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Bolighus åbner i Kalejdoskops gamle lokaler i Aalborg

Nu udvider et Aarhusiansk møbelhus med endnu en butik i Nordjylland.

Fra den 1. februar 2020 åbner Møbelhuset BoShop i de imponerende lokaler på Østerågade 27 i Aalborg, der tidligere husede Møbelhuset Kalejdoskop.

BoShop har allerede et stort møbelhus i Aarhus, der åbnede i 2007 og siden dengang har visionen været klar:

”Vores varemærke er kvalitetsmøbler, som du ikke finder andre steder. De skal skille sig ud, siger Christopher Eis til WoodSupply og han forklarer yderligere, at BoShop har en målsætning om, at omkring 80 % af de møbler, de sælger, ikke skal kunne købes andre steder herhjemme.

BoShop har desuden planer om at åbne en café i det nye møbelhus, men har endnu ikke fundet en samarbejdspartner til dette.

BoShop Aalborg på Østerågade 27 åbner med en række tilbud lørdag 1. februar klokken 10.

www.boshop.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere