13.10.2015  |  Business  |  Branchenyt

Bolia.com planlægger ekspansion

Møbelkæden Bolia.com’s online-del klarer sig så godt, at en ekspansionsplan nu ligger klar.

Bolia.com kan i år fejre 15 års jubilæum for salg på nettet. Og jubilæumsåret er et særlig godt år for møbelkæden, som kan juble over gode vækstrater:

”Vi oplever stor vækst på alle vores markeder, men særligt i Tyskland går det stærkt. Det er et marked, vi har prioriteret højt, og det er blevet belønnet med en vækst på 50 procent det seneste år”, siger Lars Lyse Hansen, Managing Director hos Bolia.com, til detailfolk.dk.

Bolia.com har i forlængelse af succesen udviklet en ekspansionsplan med et stærkt globalt fokus. Planen indebærer blandt andet flere butikker, bredere online handel og et samarbejde med globale wholesale-partnere.

Ifølge Lars Lyse Hansen skyldes succesen en integration af offline- og onlinehandel, et samarbejde med flere end 40 internationale designere og en endnu skarpere designprofil:

”Vi har sat designbarren højt, og vi er selektive i vores valg af samarbejder. Vores designs skal bringe noget nyt til gamet, have en international approach og samtidigt være forankret i skandinaviske designtraditioner. Det stiller krav til designerne, men det er også her, det unikke design opstår”, fortæller Lars Lyse Hansen til detialfolk.dk.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere