28.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

BODUM X Heartland

Sammen vil BODUM og kulturfestivalen Heartland ændre kaffekulturen.

BODUM er på en mission; de vil ændre kaffekulturen og den måde, vi drikker kaffe på. Den mission lykkedes ikke uden passion, og det har de masser af hos BODUM. Passionen deles nu også med de kreative folk, der står bag kulturfestivalen Heartland. Heartland kombinerer musik, kunst, mad og viden, og til den kommende festival på Egeskov slot fra d. 30. maj til 1. juni 2019 vil BODUM i samarbejde med festivalen udbrede Slow Coffee forståelsen med forskellige tiltag som en del af Heartlands FOOD program. 

”Interessen for ”Slow Coffee brewers” er blandt kaffeelsker og kaffebarer stigende. Og sammen med BODUM er ambitionen at give gæsterne, hvad både BODUM og festivalen oplever som en efterspørgsel; vi vil nyde, have oplevelser, fravælge det ligegyldige og hylde det sanselige – en kop kaffe er ikke noget, vi bare tager for givet. Den skal have sin egen fortælling.”, siger Emil Blauert, programchef for FOOD på Heartland i en pressemeddelelse.

Via forskellige aktiviteter på Heartland vil BODUM i samarbejde med festivalen være med til at inspirere, involvere og sætte slow coffee på agendaen. Slow Coffee er et særligt håndværk og det er meget mere end bare at brygge en god kop kaffe.

”Partnerskabet mellem BODUM og Heartland skal være med til at hylde vores danske slow coffee tradition der har mange facetter. BODUM er, med sine snart 75 år, et dansk brand der altid har haft kaffe som en central og fundamental del af sin historie og DNA. Og med både historiefortælling, bryggeguide og involvering vil vi være med til at skabe oplevelser for Heartlands gæster – ja så gode oplevelser, at gæsterne tager det med hjem efterfølgende.”, siger Malene Munch Vestergård, PR ansvarlig for BODUM.

Fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er også et afgørende aspekt inden for Slow Coffee. ”Under taglinen ”Make Taste – Not Waste” er ambitionen for BODUM at være med til skabe en forståelse for, at vi sammen må passe på vores miljø. Derfor bruges intet overflødigt når der skal brygges kaffe på Heartland. Hverken kapsler, kaffefiltre eller bly. Ja selv kaffegrums opsamles og genbruges. Det er blot de rene, gode råvarer der sammen med BODUM no-filter produkter, skaber den bedste kop slow coffee.” lyder det i pressemeddelelsen.

www.heartlandfestival.dk

www.bodum.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere