11.12.2015  |  Business  |  Branchenyt

Boconcept jubler over halvårsregnskab

Folkene bag møbelkæden Boconcept har god grund til at være meget tilfredse i øjeblikket. Boconcepts halvårsregnskab er nemlig yderst positivt.

Møbelkæden Boconcept har for nyligt kunnet fremlægge et meget positivt halvårsregnskab. I andet kvartal, fra 1. august til 31. oktober, have kæden nemlig en omsætning på 331 millioner kroner. Det er en vækst på 13 procent i forhold til samme periode i 2014, skriver detailfolk.dk.

Ifølge regnskabet skyldes de flotte tal en fortsat omsætningsfremgang, større effektivitet og positivt valutakursbidrag. Desuden opjusteres forventningerne til regnskabsårene 2015/2016 og 2016/2017.

Ifølge Hans Barslund har Boconcept så at sige vendt skuden som følge af en ny strategi, der blev godkendt i december 2014.

Boconcept har flere end 250 butikker i mere end 60 lande verden over.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere