27.03.2018  |  Dining  |  Food

Boblende te

Sparkling Tea eller mousserende te, er en helt ny slags alkoholfri drik lavet på økologiske råvarer og med fokus på eksklusivitet, kvalitet, nydelse og selvfølgelig pakket ind i lækkert design.

Copenhagen Sparkling Tea Company har udviklet denne nye drik særligt til de, der nægter at gå på kompromis og fylde sig med middelmådige, masseproducerede drikkevarer af lav kvalitet. Copenhagen Sparkling Tea Company bruger kun de fineste økologiske ingredienser og teen er lavet af en cuvée af te, der er lavet nøjagtig på samme måde som når man laver en cuvée af druer, når der produceres champagne.

Teen er sammensat af forskellige sorter fra delikate hvide teer til de mere intense og fyldte sorte te og der blandes forskellige former for te i hver flaske for at skabe en helt unik smag. Fås indtil videre i tre varianter.

Copenhagen Sparkling Tea Company vandt Creators Community Design Award på Formland i februar.

www.sparklingtea.co

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere