31.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Boblende legesyge

Vasen BUBBLE fra Villa Collection Denmark kaster bogstaveligt talt en skøn glans over boligen. Den flotte vase fås i flere udgaver og størrelser, der alle har den boblende glade form og smukke, blanke overflade tilfælles.

Vasens fantasifulde formgivning ligger også i selve navnet. Udgaven i klart glas bringer tankerne på sommerdage med sæbebobler, der formfuldendt samles i klynger, før de flyver af sted på vinden.  

BUBBLE findes desuden i en udgave af hvidt glas, der omsluttes af et lag klart glas. Det giver den flotte, blanke overflade, som sammen med det legesyge design næsten får den hvide BUBBLE til at ligne noget, der hører hjemme i en gammeldags slikbutik med håndlavede lækkerier.

www.villacollectiondenmark.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere