27.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Bloomingville vokser og vokser

Den danske interiørbutik Bloomingville klarer sig rigtig godt. Det kommer til udtryk i virksomhedens årsregnskab, som viser et svimlende overskud.

Interiørvirksomheden Bloomingville fra Ikast er inde i en rigtig god periode. Bloomingville oplyser i en pressemeddelelse, at de ender på et overskud på seks millioner euro for regnskabsåret 2015. Det svarer til cirka 45 millioner danske kroner.

Læs også: Bloomingville er klar til opkøb

Sammenlignet med 2014 er det en fremgang på omtrent 50 procent. Desuden er omsætningen steget med 30 procent, hvilket blandt andet skyldes Bloomingvilles udbredelse og permanente showrooms i USA.

Bloomingville er ejet af parret Betina og Simon Stampe, og hovedaktionæren er Regent Holding. Bloomingvilles regnskab for 2015 er endnu ikke offentliggjort endnu.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere