28.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Blomus går sammen med nyopstartet agentur

Blomus vender nu blikket mod det danske marked. I den forbindelse er der indgået aftale med Kristian Østerballe, indehaver af Øster Agentur om nyt samarbejde.

Kristian Østerballe er et velkendt ansigt i den danske design- og interiørbranche med flere års erfaring i branchen, og han har været med til at bygge kendte brands op både nationalt og internationalt.

Han har blandt andet arbejdet som salgschef for Ferm Living og senest hos LindDNA. 

“Blomus er et spændende brand som stormer frem internationalt med deres helt unikke, minimalistiske og skandinavisk/japansk inspirerede kollektion, som virkelig rammer tidens trend. Jeg glæder mig meget til at præsentere blomus og kollektionen for det danske marked”, siger Kristian om samarbejdet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere