11.10.2018  |  Bloom  |  Accessories

Blomsterrør

Håndlavede cylindriske glasvaser i flere farver

ABOUT FORM AND FUNCTION er et nyere dansk designstudie med base i Aarhus. Deres kollektion består af de fineste glasvaser til blomster, der enten kan hænges op eller stå på bordet.

Flower Tubes kollektionen er en serie cylindriske blomstervaser, designet til små buketter og enkeltblomster. Vaserne kommer i to højder og består af et separat ydre og indre rør.

Vaserne er håndlavede af højkvalitets borosilicatglas og fås i farverne Amber, Cyan, Smoke, Yellow, White og Transparent.

www.aboutformandfunction.dk

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere