17.11.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Blomsterberg disker op

En del af opskriften på et skønt efterår er at forkæle sig selv med hyggestunder, hvor man kreerer lækkerier til sig selv, vennerne og familien. Foruden glæden ved at gå i køkkenet er det eneste, der kræves, gode redskaber–som sikrer både en sjov arbejdsproces og et flot resultat. 

Mette Blomsterberg er perfektionistisk, når hun skaber super lækre smagsoplevelser med et professionelt udtryk. Med de nye dessertglas og den matchende skål fra Blomsterbergs, er der lagt op til et på alle måder smagfuldt efterår. Flot til både sødt og salt-

Dessertglassene fra Blomsterbergs er i al deres enkelhed både elegante og utroligt anvendelige. De gør sig flot på alt fra det toptunede middagsbord til køkkenbordets intime hygge over en afslappet søndagsfrokost.

Glassene er fresmtiillet af borosilikatglas. De tåler fra-20°C og op til 300°C–og er velegnet til opvaskemaskine. Glassene har en diameter på 8 cm og er 6 cm høje, mens skålen er 10 cm høj med en diameter på15 cm. 

www.blomsterbergs.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere