08.05.2020  |  Bloom  |  Outdoor

Bliv sommerklar med potter og krukker

Kom i grøn stemning med to nye potte-serier fra Bergs Potter.

Potterne i Campana- og Emilia-serien fra Bergs Potter er lavet af ler af særlig høj kvalitet og brændt ved ekstremt høje varmegrader, så de er ekstra robuste til at modstå det lunefulde vejrskifte på vores breddegrader.  

Underskålene er behandlet med en diskret silikone, og derfor er de helt vandtætte, så man trygt kan stille potterne overalt - også hjemme på stuegulvet.  

Campana kollektionen kan rumme de helt store planter, og har masser af luft til rødderne. Serien er stilren og helt enkel i sit design. Med dens smukke rustikke overflade, er hver krukke unik.  

Emilia er en høj og slank potte, hvis karakteristiske snoede rebkant er inspireret af ornamenter med afsæt i det gamle Romerrige.  

Campana-serien kan fås i tre forskellige størrelser, mens Emilia er tilgængelig i fire.  

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere