17.06.2020  |  Interior  |  Design

Bliv opdateret på sommerens store bolig- og modetrends.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores nye og inspirerende sommer katalog er ude nu! 44 sider med fokus på nyt liv til boligen, flot sommermode, sæsonens skønneste vaser i keramik, inspiration til den lille bolig og meget, meget mere. Besøg din lokale Sinnerup og snup et katalog med hjem eller læs det online.

NYT LIV TIL BOLIGEN

Ny sæson kan give en lyst til at forny sin bolig. I kataloget finder du masser af inspiration til hvordan du nemt og hurtigt forny din bolig. Bor du småt er det vigtigt at anvende lette møbler at indrette med. Du kan læse om gode tips der er vigtig at overveje, når du skal til at indrette eller gen-indrette.

BUILD IT UP – Ny møbelserie fra Furniture by Sinnerup

Skab dit eget flotte og unikke møbel med vores nye Build It Up modul-serie. Sammensæt de forskellige moduler og opbyg på den måde et enestående møbel der afspejler din personlige stil og passer perfekt ind i lige netop din bolig. Serien indeholder 6 forskellige moduler i 4 forskellige varianter, der kan kombineres og samles på et væld af forskellige måder. De forskellige moduler fås desuden i egetræ eller valnød finer og er med softclose funktion. Med Build it Up modul-serien har du rig mulighed for at sammensætte dit helt eget unikke møbel - lad din fantasi udfolde sig! 

SÆSONENS SKØNNESTE VASER I KERAMIK

Skab den helt rigtige sommer stemning ved at sætte friske blomster ind i hjemmet. Kom dem i en smuk og elegant vase, der både fremhæver blomsterne og samtidig dekorere dit hjem med et tvist. Denne sæson står i keramikkens tegn og hos Sinnerup finder du sæsonens skønneste vaser til den perfekte buket.

DE GODE SAMTALER I NEW AGE STOLEN

Vi sætter pris på den tid, vi sidder sammen med hinanden, men hvis vi ikke sidder ordentligt, kan vi få en dårlig holdning og ømme muskler. Derfor er det vigtigt, at vi sidder godt.

De smukke spisebordsstole, New Age, er skabt med fokus på design, funktionalitet og komfort, så du både får et smukt møbel og sidder godt, når middagen serveres eller snakken går.

Se hele kataloget her

Mere fra Sinnerup

Sinnerup

www.sinnerup.dk/

Besøg Sinnerup i dag online eller endnu bedre kom ned i din egen lokale Sinnerup og mærk pulsen og den store passion vi har for at give dig en god oplevelse. Vi spænder bredt; om det er mode eller bolig, vi er stolte af at vise, hvem vi er.  Hos Sinnerup mærker du hurtigt, at vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at overraske dig.Historien:Meget er sket siden 1971, hvor Poul Sinneru…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere