30.03.2020  |  Bloom  |  Branchenyt

Bliv opdateret på forårets store bolig- og modetrends.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs vores store forårskatalog og bliv klar til foråret.

Kataloget er fyldt med inspiration til gaver til dig selv eller dem du holder af. Derudover kan du læse om de største trends i denne sæson, inden for boligindretning og mode.

SAMMEN OM EN GRØNNERE LIVSSTIL

I Sinnerup ønsker vi at gøre en forskel for vores klode.

Vi forhandler bl.a. brands som har skabt lidt grønnere produkter og med vores egne produktserier arbejder vi på at blive mere bæredygtig. Læs om hvilke valg vi allerede har taget på vejen mod en grønnere livsstil.

MEGET MERE MODE

Hos Sinnerup elsker vi mode og vi kan nu forkæle dig med endnu flere fede styles!

Hos Sinnerup kan du finde lækkert modetøj, der både afspejler tidens modetrends og samtidig giver dig mulighed for at skabe din egen helt personlige garderobe. Alle brands er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af fede styles.

Vi fokuserer på danske modebrands med personlighed, så du bliver præsenteret for det ypperste inden for modetrends lige nu, samtidig med du at køber dansk. I kataloget finder du inspiration indenfor mode, trends og styling. Gå på opdagelse i vores modeunivers og bliv inspireret.

SÅDAN VÆLGER DU VASEN TIL DIN BLOMSTERBUKET

5 råd til den perfekte buket

5 råd der får dine blomster til at leve længere

Se hele kataloget her.

Tags: Sinnerup

Mere fra Sinnerup

Sinnerup

www.sinnerup.dk/

Besøg Sinnerup i dag online eller endnu bedre kom ned i din egen lokale Sinnerup og mærk pulsen og den store passion vi har for at give dig en god oplevelse. Vi spænder bredt; om det er mode eller bolig, vi er stolte af at vise, hvem vi er.  Hos Sinnerup mærker du hurtigt, at vi brænder for det, vi laver, og vi elsker at overraske dig.Historien:Meget er sket siden 1971, hvor Poul Sinneru…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere