20.01.2021  |  Interior  |  Design

Bliv forført af kunsten

Den hollandske kunstner Loulou Avenue samarbejder endnu en gang med Paper Collective med en samling af iøjnefaldende og simple print. De minimalistiske silhuetter og hendes evne til at fange følelser og bevægelse i en unik, illustrativ stil er fokuspunktet for hele kollektionen.

Både Red Portrait og Pink Portrait præsenterer en noget seriøs, slående central karakter. De små øjne og et gennemborende blik, trækker de seeren ind i en verden af dyb rød, levende lyserød og brændt orange. Begge illustrationer benytter et spinkelt penselstrøg og negativt rum til at skabe to, indtagende portrætter.

The Bowl og Stormy Palm repræsenterer nye tider for Loulou Avenue og Paper CollectiveMens The Bowl emmer en dybere og mørkere stilleben, bliver man draget væk til pulserende kystlinjer i blå og rød med Stormy Palm - palmens lette hældning giver nemlig følelsen af et træ, der bevæger sig i en varm brise.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere