22.08.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Blender boost

Sommer er lig med iskolde drikke og Vitaboost High Speed blender blender frosne bær til cremede lækre smoothies i et snuptag.

Med en High Speed blender forvandles selv de hårdeste ingredienser til bløde, jævne og næringsrige smoothies. Hæld bare isterninger i eller frosne jordbær. Resultatet bliver cremet, glat og perfekt hver gang. Motoren er på 1600 watt og roterer med 30.000 omdrejninger pr. minut – det svarer til over 400 km/t!

VitaBoost High Speed blender er udstyret med en toliters kande i brudsikker tritan, der klarer alt fra nødder til is og frosne jordbær. Blenderen har seks programmer og de seks rustfrie stålknive roterer med en hastighed på over 400 km/t. Den høje hastighed sikrer et jævnt, cremet og perfekt resultat hver gang. Bagefter gør blenderens rengøringsprogram opvasken til en leg.

www.bosch-home.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere