06.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Blødt lærred

Mette Ditmer præsenterer tre sengetøjsmønstre; Gallery, Arket og Why.

Gallery er designet med et abstrakt mønster, hvor smukke farver komplementer hinanden. Man fornemmer næsten penselstrøgene på et lærred i dette sengesæt, som på én gang både er kreativt og udtryksfuldt, men også harmonisk og roligt. 

Det grafiske mønster på Arket består af tynde, lodrette striber på en bund af brede, vandrette striber. På forsiden ses et let og luftigt design med få striber, mens bagsiden prydes af flere striber, der nærmest danner et net. 

Navnet på sengesættet Why er hentet i designet, hvor det grafiske smukke og symmetriske bogstav Y, pryder sengesættet i en dæmpet kontrastfarve. Bundfarverne er i grå og tobaksfarvede nuancer. 

Sengesættene er alle double-face, hvilket vil sige, at for- og bagside har hvert sit mønster, så man kan vende dem efter behag. Sengesættene er vævet af 100 procent økologisk bomuldssatin.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere