27.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Blødt designsamarbejde

Silkeborg Uldspinderi går sammen med Ditte Reckweg og Jelena Schou i en ny plaid-kollektion.

Silkeborg Uldspinderi har indgået et designsamarbejde med Ditte Reckweg og Jelena Schou, der står bag butikken Stilleben.

Designsamarbejdet er opstået gennem en fælles respekt for hinandens håndværk. Silkeborg Uldspinderi og Stillebens designsamarbejde er derved resulteret i en ny plaid-kollektion.

Plaidernes kommer i fire klassiske douche farver; rose, blue, yellow og brown. Farverne er nøje udvalgt fra en varm farveskala, og tilføjer en fredfuld og harmonisk stemning til rummet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere