09.06.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Blå nuancer til køkkenet

De mange blå nuancer i den nordiske natur er inspirationskilden til Le Creusets nye, matte trendkollektion, der går under navnet ”Nordic Mood”.

Med lanceringen af Nordic Mood byder Le Creuset naturen inden for og giver de blå toner et velfortjent indpas i boligens indretning som en af efterårets mest trendsættende farver.

Nordic Mood-serien består af en række udvalgte produkter i to nye blå farver, Matte Navy og Mineral Blue, der stilfuldt komplimenterer hinanden. I modsætning til den klassiske, blanke emalje har produkterne i den nye serie en mat overflade, der skaber et enkelt og harmonisk udtryk med rene linjer.

Designet tager udgangspunkt i det dynamiske og naturlige udtryk, der opstår, når forskellige blå nuancer sammensættes. Ved at kombinere de blå farver med stålredskaber, rå naturmaterialer og grønne krydderurter opstår et fuldendt nordisk udtryk i køkkenet.

Produktudvalget i Nordic Mood trendkollektionen omfatter støbejernsprodukter, kværne og silikoneredskaber samt de populære strømlinede stentøjsprodukter fra Scandinavia-serien, der blev lanceret sidste efterår. Produkterne er nøje udvalgte og egner sig særdeles godt til tilberedning og servering af en lang række nordiske retter med for eksempel skaldyr og rodfrugter samt efterårets smagsfulde simreretter.

Produkterne er tilgængelige hos udvalgte forhandlere samt i Le Creusets egne butikker og på www.lecreuset.dk fra september 2015.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere