13.12.2019  |  Business  |  Branchenyt

Bjarke Ingels Group designer kollektion for Skagerak

Inspireret af åkanden introducerer Skagerak nu en ny kollektion af urbane møbler, der kan bruges ude og inde og er designet af Bjarke Ingels Group.

Med BIGs egne ord er Lily designet til den moderne, fleksible og pragmatiske tid, vi lever i, når udemøbler ikke nødvendigvis kun bruges udendørs, men også kan blandes naturligt i stuen, loungeområdet på en restaurant eller i arbejdsplads. Lily er inspireret af åkandens bløde formsprog og havneområdet i Aalborg, hvor de originale destillerier er et vartegn for byen og dens industrielle udvikling. Med Lily har BIG skabt en alsidig kollektion, der hilser sine brugere på en uformel og imødekommende måde ved hjælp af en kombination af lette og tunge materialer. Kombinationen af ​​en let X-ramme i rustfrit stål med planker af gylden teak spiller med den grafiske virkning af kornet i træet og enkelheden i lamellerne der bruges til at gøre Lily til en øjeblikkelig sympatisk møbelserie, der er let at integrere i de fleste miljøer. Over tid vil den ubehandlede teak patinere i en sølvgrå farve, der supplerer stålet flot.

I kollektionen findes et spisebord med stole, en bænk og loungemøbler, der kan mikses og bruges sammen på kryds og tværs alt efter placeringen og brugen. Skræddersyede puder er også en del af Lily-serien. Hynderne følger ryggen og sædet og er polstret i Skageraks vejrbestandige udendørstekstil, designet til at modstå det ustabile skandinaviske vejr.

Kollektionen lanceres til marts 2020.

www.skagerak.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere