27.05.2021  |  Business  |  Belysning

Bitz’ kusintha-kollektionen skaber forandring

Halvdelen af befolkningen i Zimbabwe sulter, og endnu flere er fejlernærede. Det vil sundhedsekspert Christian Bitz gøre noget ved. Pengene skal komme fra salget af hans kusintha- glasprodukter.

I kusintha-kollektionen findes praktiske skåle, vaser i forskellige størrelser og fine vandflasker, som skaber smukt liv på bordet - og allervigtigst giver salget en langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden.

"Zimbabwe står over for rigtig mange udfordringer, og der er akut brug for hjælp. Derfor er jeg rigtig stolt af, at jeg har indgået et nyt samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp", siger Christian Bitz. 

Han har valgt at støtte landsbyprojekter i Zimbabwe, hvor der udover nye brønde og adgang til vand bliver bygget solcelledrevne vandingsanlæg til markerne, bygget opsamlingssøer, der kan rumme store regnmængder, og hvor indbyggerne får mulighed for at omlægge deres majsmarker til et mere klimavenligt landbrug med tørkeresistente afgrøder og større variation.

Projektet er planlagt til at vare i tre år og skal som minimum sikre bedre forhold landsbyer. Det glæder generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist Sørensen:

"Zimbabwe står over for historiske store udfordringer. Som om sult ikke er nok, raser corona-pandemien også i Zimbabwe, og derudover har landet været ramt af store politiske uroligheder de seneste år, som er gået hårdt ud over civilbefolkningen. Jeg er derfor så glad for, at vi sammen med Christian Bitz og de mange danskere, der vil bakke op om projekterne, kan være med til at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange familier", siger hun.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere