08.02.2018  |  Business  |  Branchenyt

Billeder fra Stockholm Furniture & Light Fair

Tirsdag den 6. februar åbnede Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week. Designbase var med og du kan her se billeder og highlights fra den svenske møbelmesse og events og udstillinger i byen.

Highlights fra Stockholm Furniture & Light Fair
Årets Guets of Honour er den legendariske designer Paola Navone, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Hun har skabt en udstilling i forhallen under navnet Tham Ma Da (ord fra Thai, der betyder almindelig eller hverdagsagtig) og i udstillingen transformeres hverdagsgenstande til special objekter.

I Victoriahallen, hvor Greenhouse plejer at være placeret (er i år rykket til Hal C) har den italienske designer Luca Nichetto i samarbejde med kokken Lina Ahlin skabt en fantastisk Designbar under navnet Ratatouille. Her kombineres en restaurant med scenen for Stockholm Design & Architecture Talks og danner en spændende og livlig arena for uformelle snakke, møder og måltider.

Greenhouse, der er området for unge designere, skoler og studerende er denne gang rykket til Hal C og har dermed fået mere plads og højere til loftet. I midten af området var en café og en udstilling, Prologue skabt af designeren Nick Ross med udvalgte produkter fra tidligere Greenhouse udstillere, heriblandt Afteroom Chair designet af Afteroom for Menu.

Som noget nyt i år uddeles prisen ”Best Performance - Selected by the Greenhouse Jury” til en udvalgt udstiller i Greenhouse. Vinderen blev Ryu Kozeki.

Priserne Editor’s Choice blev ligeledes uddelt til bedste performance/stand(vinder: Tarkett standen designet af Note Design Studio), bedste produkt (vinder: stolen Jin designet af Jin Kuramoto for Offecct ) og Rising Star (vinder: Anton Karlsson). Danske Friends & Founders var en af de nominerede til bedste performance/stand.

Rigtig mange danske virksomheder har taget turen til Stockholm og udstiller med flotte, store stande. Også helt nye brands som Møbel Copenhagen, Nuura og Warm Nordic er med og præsenterer deres helt nye brands og kollektioner.

Highlights fra Stockholm Design Week
Inside: architecture by Åke Axelsson, Jonas Bohlin & Mats Theselius. Udstilling på Konstakademien

Monica Förster Design Studio ny placering i et gammelt bryggeri på Södermalm.

Möbel Design Museum: helt nyåbnet museum i et gammelt pakhus på frihavnen i Stockholm. Museet er baseret på en privat samling af mere end 700 møbler fra 250 internationale designere samlet gennem fire årtier af det svenske designpar Kersti Sandin og Lars Bülow.

I næste nummer af Designbase, der udkommer den 25. marts kan du læse en mere detaljeret reportage fra Stockholm Furniture & Light Fair.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere