28.03.2019  |  Business  |  Bad

BIG til badeværelset

BIG lancerer i samarbejde med det danske design brand D Line, badeværelsesserien Pebble.

Med danske toparkitekter og designere som Arne Jacobsen og Knud Holscher i kataloget, virker det helt oplagt for danske D Line at samarbejde med en af tidens hotteste arkitekter, som desuden også er dansk, nemlig Bjarke Ingels.

Frugten af dette samarbejde er gennem to års udvikling blevet til kollektionen Pebble, bestående af badeværelsaccessories, samt et matchende dørgreb.

Seriens sæbedispenser, bruserhylde, håndklædestang, toiletbørste, toiletrulleholder, dørgreb, nøgleskilte og knager i forskellige størrelser fås i mat sort, mat hvid eller rustfrit stål. Hvert design er håndlavet og fremstillet med 50-70 % genanvendt stål.

www.shop.dline.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere