26.02.2019  |  Business  |  Branchenyt

Bestik i nyt samarbejde

Ole Palsby Design indgår spændende samarbejde omkring en specialudgave af ICHI-bestik.

Ole Palsby Design har indgået samarbejde med FRAMA omkring en særudgave af ICHI-bestikket designet af Ole Palsby.

I samarbejdet har FRAMA og Ole Palsby Design udvalgt 4 dele af bestikket og bearbejdet dem, så de fremstår med en karakteristisk mat overflade, der er skabt ved højtrykspolering af rustfrit stål med en afbalanceret blanding af glas og sand.

”Sammen har vi arbejdet på en kollektion, der har en naturlig, organisk tekstur, og som med tiden vil udvikle en patina, der gør hvert emne unikt – den lyse grå farve bliver lidt mørkere og overfladen blødere”, lyder det fra Mikkel Palsby fra Ole Palsby Design.

ICHI-bestikket er videreudviklet på baggrund af et bestik, som Ole Palsby designede med inspiration fra Japan, og som i 1990 blev præmieret med både Formlandprisen og Japanese Design Prize. Kort før sin død i 2010 var Ole Palsby med til at færdiggøre formgivningen og fremstillede de første prototyper sammen med den japanske håndværksmester Kazonosuke Ohizumi.

www.olepalsby.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere