21.04.2022  |  Furniture  |  Design

Bemærkelsesværdig opbevaringsløsning

Ferm Living præsenterer deres nye SS22 kollektion bestående af møbler, belysning og interiør, der hylder kunsten at skabe et hjem, hvor livet kan leves.

Heriblandt ‘Post Storage Cabinet’, der er inspireret af brutalismen og leger med volumener i en bemærkelsesværdig opbevaringsløsning med mange tiltrækkende detaljer. 

Skabet er lavet af FSC Mix-certificeret træ og har stribede trædetaljer i egefiner, der er lavet med en indviklet og tidskrævende snedkerteknik kaldet intarsia. 

Skabslågernes enkle, kunstfærdige udtryk med stribede fronter bliver bevaret, da lågerne åbnes og lukkes med en skjult mekanisme for at undgå synlige greb.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere