28.01.2021  |  Interior  |  Belysning

Belysning i slankt design

Den danske lampedesigner Tom Rossau står bag et utal af betagende designkreationer, der både kan fungere som lyskilder og dekorative elementer i indretningen.

TR7, der er en af hans første lampeserier, blev udviklet i designerens stræben efter skulpturel belysning.

Serien byder på Tom Rossaus nu velkendte organiske former, der snor sig elegant om hinanden, men i denne serie i et slankt design, hvor det skulpturelle design kommer til udtryk og får en central rolle. 

TR7 skaber en behagelig og rolig belysning i ethvert rum, da lampens lukkede lamelskærm indkapsler lyskilderne og frembringer et smukt, indirekte lys - uafhængigt af lampens materiale.

TR7 består af pendel samt gulv- og bordlampe i forskellige størrelser. Alle elementer i serien fås i tre forskellige materialer; naturfarvet birk, plast samt et materiale, der er kombineret af plast og papir.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere