08.05.2020  |  Bloom  |  Outdoor

Bekæmp ukrudt uden kemikalier

Ukrudt kan nemt overtage en have, hvis man ikke passer på. Fiskars kommer nu med løsninger, der ikke benytter kemikalier.

En smuk haves værste fjende? De fleste haveejere ville give det samme svar: Ukrudt. Og ikke en bestemt slags ukrudt, men en hel hær af det.  

Og det kan faktisk let lade sig gøre at komme de uønskede vækster til livs på en bæredygtig måde. Det vil Fiskars illustrere gennem en række nye haveredskaber og lugetips, der nemt kan forvandle haven til et ukrudtsfrit paradis.  

Sortimentet består blandt andet af et ukrudtsjern til tætplantede områder, et skuffejern og kultivator til køkkenhaven eller blomsterbedet, en handy fliserenser som håndredskab eller langskaftet, en effektiv mælkebøttefjerner samt havegreb og en rive, der kan efterlade forstyrret jord til en nydelig overflade. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere