07.12.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Basale lækkerier

Vinter er tiden, hvor der søges mod køkkenalrummet og hyggelige indendørs sysler. Måske kræses der lidt ekstra for kagen til klassens time eller bages specier, mens man planlægger resten af julens lækkerier. Alt sammen noget, det kræver godt, basalt køkkenudstyr.

Godt køkkenudstyr er også andet og mere end køkkengrej som knive og dejskrabere i høj kvalitet, effektive røremaskiner og elegant service til servering. Det er også lækre og flotte tekstiler i form af eksempelvis forklæder, viskestykker, håndklæder og grydelapper - som Bastians efterårsunivers er fyldt med flotte eksempler på.

Bastian tilbyder masser af lækre tekstiler, og med basisfarverne sort, grafit, lys grå og olivengrøn er det nemt at give køkkenets look et sikkert, men diskret løft.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere