01.08.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Barista på CV’et

KitchenAid har prioriteret enkelhed og design i ny espressokollektion, der skal højne kvaliteten på danskernes kaffeindtag.

Den nye kollektion bestående af en espressomaskine og kaffekværn skal gøre det nemt at fremstille en autentisk kop espresso i hjemlige rammer.

Kaffekværnen er designet til at supplere den nye espressomaskine, men er ideel til alle former for kaffebrygning - fra filterkaffe til espresso. 

Kaffekværnens doseringsteknologi justerer selv hvor fint kaffebønnerne skal males, hvilket sikrer en afstemt espresso, uanset hvilke bønner, der anvendes.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere