17.01.2017  |  Business  |  Branchenyt

Bahne får ny ledelse

Bahne, der i dag omfatter en butikskæde med 19 butikker, en afdeling for firmagaver, 5 HAY-afdelinger og et grossistselskab med kendte brands som Miss Etoile, Margit Brandt, Kirk, Bahne, etc., opruster på flere ledelsesniveauer.

Ny administrerende direktør for butikskæden bliver Benjamin Røpke, der er rekrutteret internt. Han har i en årrække arbejdet i koncernen - senest som salgsdirektør.

Helle Bahne sidder ligeledes i direktionen som direktør for modesektionen og har sammen med Benjamin Røpke fået ansvaret for drift og udvikling af retail-kæden.

Retail-kæden vil yderligere blive styrket på indkøbssiden i løbet af 2017.

Jacob og Troels Bahne rykker op som henholdsvis koncern-CEO og koncern-CFO.

Læs også: Bahne vil indtage markedet for firmagaver

Bahnes grossistselskab, Bahne & CO, fik ny direktør i 2016 med tiltrædelse af Lars Møller Nielsen.

Yderligere har man ved årets begyndelse styrket koncern- og driftsselskabernes bestyrelser med Peter Midtgård, der kommer med en lang erfaring fra detailhandelen og senest som topchef gennem mange år for designkoncernen MENU.

Bestyrelsesformand for koncernens selskaber er fortsat Poul Erik Jakobsen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere