28.03.2023  |  Business  |  Branchenyt

Bahne cementerer sin position med et solidt regnskab

Verden, Europa, Danmark, detailhandlen og de danske forbrugere har haft rigeligt med udfordringer gennem 2022.

I den turbulens, er det lykkedes Bahne-koncernen med 22 butikker rundt i Danmark og en webshop, at komme ud af regnskabsåret 1/10 2021 - 30/9 2022, med et tilfredsstillende regnskab. 

Omsætningen er øget pænt, fra 382 til 443 millioner, men det tilskrives primært, at regnskabsåret var det første normale år, efter Corona nedlukninger. 

Bundlinjen er en tro kopi af året før, i alt 19,2 millioner efter skat, mod 19,1 millioner året før. Egenkapitalen er vokset til 96 millioner. 

Bahne ejes af Troels Bahne Ingemann og Helle Bahne Benfeldt. Benjamin Røpke er administrerende direktør. Bahne-koncernen, der også indeholder et grossistselskab og flere egne brands, er tilfredse med resultatet og den generelle udvikling og den stabilitet året har fremvist, trods store udfordringer i samfundet generelt. I alt har koncernen 269 heltidsansatte medarbejdere. 

Bahnes forventninger til det nye regnskabsår er præget af usikkerhed, blandt andet på grund af en svagere julehandel i 2022, sammenlignet med tidligere år, samt den fortsatte udvikling i inflation, renter og generelt stigning på omkostningssiden. 

Der budgetteres derfor med et svagere resultat i det nye år, end de to tidligere år. “Rammerne for at drive detailhandel er generelt udfordret i 2023, så vi tænker strategisk på den lange bane, men taktisk på den korte, og tilpasser os så godt vi kan”, udtaler Benjamin Røpke.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere