21.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Bahne åbner butik nr. 20

I morgen den 22. november åbner Bahne sin nyeste butik i Aarhus, der er nr. 20 i rækken.

Den nye Bahne-butik er placeret i den historiske Regina-bygning på Strøget i Aarhus. Her har bl.a. tidligere været biograf og bygningen har gennemgået en omfattende renovation. Bahnes nye univers med både butik og café er stort, hele 700 m2 og med en synlig facade ud til gaden. Renoveringen og opbygningen af butikken har taget tid og selve åbningen er også blevet forsinket. Men det har været vigtigt for Bahne at bevare elementer fra den gamle bygning for at give en unik stemning til oplevelsesuniverset.

En af bygningens væsentligste varemærker er en rotunde med en kuppel, hvor der i forbindelse med renoveringen er fundet originale guldstjerner frem i loftet, der nu er blevet restaureret.

Foruden stjernehimlen er en skulptur af den danske billedhugger Svend Rathsack også bevaret i rotunden. Skulpturen ”Harlekin” fra 1920 er blevet omkranset af en åben cirkulær reol, der både beskytter skulpturen, men også fungerer til udstilling af varer.

I et interview med Lokalavisen Aarhus fortæller Jacob Bahne Sørensen om renoveringen og det store arbejde, det har været at bevare de historiske elementer:

"Rotunden har især været en udfordring. Vi ville gerne have det originale udseende frem, så vi har haft tre eksperter til at hjælpe os med at finde ud af, hvordan vi skulle gøre det. Vi har været i gang med at dampe herinde, og derfor kører affugterne for at gøre det hele klar. Rummet her er jo kronjuvelen i butikken, og vi har forsøgt at bevare det meget flotte udtryk, der er. Alt undtagen gulvene er originale - de er fra 80'erne", siger Jacob Bahne Sørensen.

Anderledes butik

Butikken er Bahnes anden butik i Aarhus og deres butik nr. 20 på landsplan, men den bliver noget anderledes end de andre butikker:

"Den her butik bliver lidt atypisk i forhold til den, vi har i Bruuns Galleri. Normalt har vi en afdeling med køkkenudstyr, en med puder og så videre, men i rotunden mikser vi det, så vi kombinerer puder, stel og køkkenudstyr - men ikke gryder og pander", fortæller den administrerende direktør i interviewet med Lokalavisen Aarhus.

Som noget andet nyt, er der indrettet en lille café i butikken, hvor kunder og gæster kan slappe af og nyde en kop kaffe eller noget mad i forbindelse med shoppingen. Cafeen hedder Miss Etoile opkaldt efter Bahnes eget brand af samme navn, og derfor vil produkter herfra blive brugt i cafeen for igen at udvide kundeoplevelsen.

”Det er et stort skridt for os, for det er et helt nyt område. Men det handler igen om at give kunderne en oplevelse, at sikre, at der sker noget aktivt i butikkerne”, fortalte Jacob Bahne Sørensen i et tidligere interview med Designbase.

I forbindelse med butiksåbningen kører Bahne særtilbud på udvalgte produkter.

www.bahne.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere