20.12.2022  |  Business  |  Design

Børnefamiliernes favorit for fjerde gang

Ved et børnevenligt og underholdende prisshow på Danmarks Designmuseum i København blev Sebra Interiør kåret som årets bedste brand i kategorien interiør og babyudstyr.

Prisshowet blev afholdt af Børn i byen, og det særlige ved Børn i Byen-Prisen er, at det er Danmarks børnefamilier, der 100 % afgør, hvem der vinder. Det er således forbrugerne, der bestemmer, hvem der skal nomineres, og det er også forbrugernes stemmer, der efterfølgende afgør, hvem der bliver årets vindere. I år stemte 69.591 på deres favoritter.

”Det betyder utroligt meget for os, at forbrugerne for fjerde gang har valgt os til en pris, hvor fokus er sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, da det jo netop, er det, vi arbejder med hver dag", udtaler Mia Dela Jensen, Founder & CEO hos Sebra.

'Børn i byen'-Prisen har eksisteret siden 2011 og det er niende gang prisen overrækkes. I 2015 kom børneinteriør-kategorien med, og som det første brand vandt Sebra kategorien. Siden har Sebra, som det eneste brand, været blandt de 5 nominerede hvert år, og det er således nu fjerde gang, at Sebra vinder i kategorien, som årets bedste brand. Sebra har tidligere vundet i 2015, 2019 og 2020.

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere