21.06.2021  |  Furniture  |  Design

Bæredygtighed inde og ude

Bæredygtighed og den nyeste teknologi er i højsædet for italienske Kartell, og med Re-Chair stolen, som er designet af Antonio Citterio, demonstrerer de, hvordan disse værdier konkret kommer til udtryk.

Re-Chair er formet i enkle, firkantede linjer, som på en gang signalerer lethed og soliditet. Stolens enkle stil er både klassisk og moderne og gør, at stolen kan glide ind i stort set alle hjemmets rum. 

Stolen er lige velegnet til indendørs- og udendørsbrug, og med de fem farver, sort og hvid plus de tre douce farver, grå, grøn og gråbeige er det ikke svært at finde en fin nuance, der passer til det øvrige interiør. Re-Chair kan stables og er derfor den ideelle ekstra-stol, som der ofte er brug for.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere