09.12.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Bæredygtig nattesøvn

Bæredygtighed og miljøhensyn er Michala Copenhagens mantra, og de vidunderligt bløde tekstiler, som anvendes tilsengetøjet, er med garanti fremstillet af de fineste og bedste bomuldskvaliteter.

Topkvaliteten er den ægyptiske Giza. Her er fibrene er længere, tyndere og stærkere end almindelig bomuld, så de smukke stoffer kan holde sin høje glans og enestående blødhed i mange flere år end almindelig egyptisk bomuld.

Sengetøjet sys efter mål på bestilling i Danmark, og der kan vælges mellem fire forskellige mønsterdesigns i tre forskellige afdæmpede, klassiske farver.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere