17.12.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Bæredygtig luksus

Puden er ingen ny opfindelse, men det er forbløffende nemt at forandre stuen markant med nye puder i nye farver eller mønstre.

Elvang har siden 2003 specialiseret sig i bæredygtige luksustekstiler i den blødeste bløde alpakauld fra Peru, og brandets puder og plaider er i en klasse for sig.

Elvangs puder fås i dag i et hav af skønne tern, mønstre og farver lige fra knaldrød til douce, nordiske naturnuancer. Alle pudebetræk fås i samme farver og mønstre som plaiderne, så man altid kan finde en rød tråd i mønster- og farvemiks.

Alt design er dansk, og al produktion foregår i Peru, hvor bæredygtighed og fairtrade er i højsædet. Mindst 80 procent af ulden er genanvendt, hvilket har givet brandet det højeste fair trade certifikat hos WFTO (World Fair Trade Organization).

Alpaka-avl er et ældgammelt peruviansk erhverv, som har betydet, at peruvianerne har udviklet en helt særlig og specialiseret håndværkstradition indenfor bearbejdning af den skønne, bløde uld.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere