02.12.2019

Bæredygtig leg

Det nye tekstil- og interiørbrand Pine Cone har skabt en multi-funktionel skummøbelserie, Happy Play.

Serien er designet ud fra et pladsbesparende behov i mindre hjem med fokus på børns motoriske udvikling og kreativ leg. Derfor indeholder serien flere funktioner som lege-og tumleredskab og kan med fordel også anvendes til stunder med afslapning. Børnene er arkitekterne, der bringer møblernes mange funktioner til live.

TRIANGLE, har uendelige anvendelsesmuligheder hvor kun fantasien sætter grænser. Brug den som madras med rygstøtte, til balancegang, rutsjebane, tumleredskab, puf etc. Betrækket er 100% økologisk bomuld, mens fyldet er certificeret skum uden skadelige kemikalier. Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader.

Pine Cones skummøbler leveres i fine økologiske stofposer med et håndtag så de er nemme at transportere og firmaet forsøger dermed at mindske plastikforbruget og være med til at støtte op om en mere bæredygtig kultur.

www.pinecone.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere