Bålmad: Muslinger på elegant vis

Overrask dine gæster og servér blåmuslinger med grønne urter i en STAUB muslingegryde

Gryden har en diameter på 25 cm, er 17,8 cm bred, 16,9 cm høj med låget på, og har en volumen på 2 liter, hvilket giver god plads til to eller tre portioner. .

Blåmuslinger med grønne urter

Opskrift
4 personer

1 kg blåmuslinger

300 gram rejer, gerne røget

300 gram knivmuslinger

4 østers Gillardeau

1 dl hvidvin tør

100 gram økologisk smør

100 gram økologisk fløde

Frisk timian

Frisk citronmelisse 

Sådan gør du:

Vask muslingerne grundigt. Skyl og børst muslingerne i koldt vand. Er de slået itu eller lukker de sig ikke, når de bankes let mod køkkenbordet, skal de kasseres.

Damp skaldyr, østers og blåmuslinger i hvidvinen over bål til muslingerne har åbnet sig.

Sigt væsken over i en lille kasserolle og opvarm forsigtigt på medium varme. Rør godt rundt og jævn med smør og fløde.

Hæld væsken tilbage over muslingerne og pynt med urterne. Krydr med salt og peber og servér med godt hjemmebagt brød.

Velbekomme

27.01.2021ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

Forlæng holdbarheden på dine madvarer med Fresh & Save

11.12.2019ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

NYHED

02.12.2019ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

NYHED: Knivsliber til japanske og europæiske knive

15.04.2019ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

NYHED: Melbourne steaksæt fra ZWILLING

30.01.2019ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

BLACK SECRET BY HERMAN

13.11.2018ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia

Sponseret

NYHED: Den ultimative fjerkræsaks i stål

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023