02.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

AYTM vinder designpris

Designvirksomheden AYTM har netop vundet The German Design Award 2022 i belysningskategorien for sin Castellum LED lampe. 

Med inspiration fra Grundtvigskirkens arkitektur har lampens design et buet udtryk. Det pulverlakerede stål tilfører et solidt finish, og det hvide center tillader lyset at skinne fint igennem. 

I år kunne German Design Award fejre deres 10-års jubilæum og har i den forbindelse haft fokus på at præsentere vinderne i temaet: ‘Hvordan designere tænker’.

“Enestående design betyder at kunne svare på de udfordringer, vores tid står over for, og at kunne tænke design langt ind i fremtiden. Den internationale jury hædrer årets banebrydende designpræstationer - og German Design Award gør designtendenserne synlige på tværs af alle sektorer”, skriver organisationen på deres hjemmeside.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere