23.04.2019

Atmosfæredesign fuld af flow

Indhold fra partner Hvad er dette?

Atmosfæredesign er netop nu en af tidens mest markante indretningstrends.

Atmosfæredesign skaber ikke bare stil, men stemning i boligen – og med forårsnyheden Flow rider Holmegaard med på bølgen med to nye lysestager i mundblæst glas fuld af mindfulness.

Stagerne i Flow-serien passer til både fyrfadslys, bloklys samt blomster og henter inspiration i vandet, der ligesom flydende glas er i konstant bevægelse og giver designet eftertragtet taktilitet og smuk optisk effekt, når lysets flamme skaber refleksioner på bordet.

I snart 200 år har Holmegaards DNA været synonymt med glas i alle dets former. Gennem tiden har trends og modetendenser påvirket glasdesignets formgivning og farver, men glassets flydende karakter er altid den samme.

Når glas opvarmes over ild, bliver materialet levende, og bevægelserne i det varme glas får deres helt egen rytme, som det er op til glaspusterens åndedrag at fortolke og fastholde.

Med lanceringen af Flow hylder Holmegaard glassets sanselighed og tidløshed. Designet er skabt af Marion Fortat, der er Design brand manager på Holmegaard og desuden selv er udøvende glasdesigner – og for hende har det været afgørende at skrive den ikoniske glasproducent ind i den moderne tidsånd. Her har mindfulness og det at være ”i flow” aldrig været vigtigere: 

”Når vi er i flow, er vi 100% til stede i det, vi laver, fokuserer på glæden og glemmer for en stund verden omkring os – og netop den tilstand har jeg forsøgt at sætte på designformel med Flow, hvor varmen og harmonien breder sig i boligen, når stagen tændes,” fortæller hun.

Glow with the flow

Som navnet antyder, er Flow-designet bygget op omkring bevægelse. Designet er inspireret af vandet, der ifølge Marion Fortat har de samme flydende egenskaber som gloende glas, og udtrykket i stagerne minder derfor om, når man kaster en sten i vandet.

Her ligger der noget meditativt i at se de bløde glasfolder bliver større og større, og den optiske effekt er også afgørende, når lyset tændes i det stemningsmættede design, og refleksionen lægger sig som en dekorativ aura omkring glasset.

Tro mod den moderne lyskultur findes Flow til både fyrfadslys og bloklys i klart og kulørt glas, der er smukt at bruge parvis eller i et eklektisk miks med smoke og blomme som intense farveaccenter. I stor størrelse er Flow desuden velegnet at bruge som vase, hvor friske blomster fuldender følelsen af personlig stemning og velvære i boligen.

  • Flow Fyrfadsstage (H: 7,5 cm) i mundblæst klart, blåt, smoke og blomme glas koster 169,95 kr. (vejl.)
  • Flow Bloklysestage (H: 18,5 cm) i mundblæst klart og blåt glas koster 399,95 kr. (vejl.)
  • I Flow-sortimentet findes desuden Kronelysestage (H: 3 cm) i klart glas til 249,95 kr. (vejl.)

Nyhederne findes i handlen fra primo marts.

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere