04.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

ARoS x HAY

Nyt samarbejde vil skabe socialt samlingssted

I løbet af sommeren 2019 åbner kunstmuseet ARoS op for det nye ARoS Marked, der er skabt i samarbejde med designvirksomheden HAY. Det nye marked skal være et åbent opholdsrum for lokale og tilrejsende gæster til museet.

”ARoS er mere end et kunstmuseum. Vi er en motor for det lokalsamfund, som vi er en del af. Jeg håber, at det nye ARoS Marked bliver et inkluderende og imødekommende sted, hvor folk føler sig hjemme. Vi er nysgerrige på, hvordan vi kan bringe mennesker tættere sammen, og det er præcis derfor ARoS Marked nu bliver realiseret”, fortæller Erlend G. Høyersten i en pressemeddelelse. 

ARoS Marked der er et resultat af et stærkt samarbejde mellem HAY og ARoS er samtidig en total forvandling af museets niveau 4. Området bliver opdelt i specialindrettede zoner med restaurant, loungeområde, café, studieområde og butik. Bag den visuelle identitet af området står HAY og konceptet er helt i tråd med designbrandets filosofi omkring ukompliceret æstetik.

Socialt samlingssted

”ARoS involverer mennesker og skaber aktiv deltagelse. HAY laver højkvalitetsprodukter og er interesseret i, hvordan deres møbler kan indgå i forskellige sociale sammenhænge. En fælles ambition om at skabe et moderne forsamlingshus og en helt ny social platform bliver til virkelighed via dette samarbejde. Vi er glade for, at vi nu kan realisere nogle af de drømme, som vi længe har haft for niveau 4, siger Erlend G. Høyersten.

Founder og partner af HAY, Rolf Hay, udtaler i forbindelse med samarbejdet:  

”Forestil dig en trekant, hvor hjørnerne repræsenterer arkitektur, kunst og mode. I midten af den trekant er HAY placeret, og alt, hvad vi foretager os, udspringer herfra. Kunst kan i den sammenhæng bidrage med noget meget uforudset, som er virkelig spændende. Og så er HAY og ARoS begge virksomheder med store internationale ambitioner, hvilket gør os til oplagte samarbejdspartnere, siger Rolf Hay. 

www.aros.dk

www.hay.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere