30.12.2020  |  Interior  |  Accessories

Arktiske inspirationer

Man skulle ikke tro, der kunne komme noget godt ud af coronakrisen, men den har faktisk inspireret de to svigerinder dekorations- og restaureringsmaler Heidi Zilmer og sanger og designer Julie Bertelsen til at starte det kreative mini-familiefirma Northern Decoration. De nære bånd til Grønland har affødt en serie værker med smukke arktiske motiver, enten som kunstprints eller håndlavede unika. 

Northern Decoration har indgået samarbejde med et andet familiefirma, Koustrup & Co, som er kendt for blandt andet deres smukke kunstprints og miljøvenlige kvalitetsprodukter til boligen.

Lige nu består kunstprintserien af otte forskellige motiver, herunder det allerførste ULU TUUKKAQ, som i et enkelt grafisk udtryk viser den grønlandske kvindekniv Ulu og den mandlige spydspids Tuukkaq.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere